Outfit of the day, Flower Playsuit + Winactie

DSC_0859_

 

Hehee,

Vandaag heb ik een super gave outfit, info over een leuke nieuwe webshop én een winactie voor je klaar staan! Lees verder…

De laatste tijd spreken playsuit’s me erg aan. Een playsuit is een korte versie van een jumpsuit. Heerlijk om te dragen en super makkelijk, net als een jurk.

Ik ontving deze super mooie “In Full Bloom Playsuit”. Hij is gebroken wit van kleur en lekker kleurrijk door de verschillend kleuren bloemen. Meestal draag ik geen bloemenprint, omdat ik de print dan net niet mooi vind. Dat is zeker niet het geval bij deze playsuit, deze bloemenprint vind ik super!

 DSC_0845_ 

DSC_0847_ 

De playsuit zit erg mooi, én erg fijn. Hij is namelijk gemaakt van een hele fijne stof.

Aan de onderkant van het broekje zit een extra detail, namelijk een crochet randje. Verder heeft de playsuit een V-hals en heeft een rits op de achterkant.

Ik combineer de playsuit met mijn blauwe Adidas Superstar en roze lipstick. Daardoor wordt de gehele outfit een kleurrijk geheel. Verder draag ik als accessoires een zwarte, ronde zonnebril van Polette, een Daniel Wellington horloge en mijn Melano ringen. 

 

DSC_0852_  DSC_0868_

 

De webshop waar de playsuit vandaan komt is TrixLaMix. TrixLaMix is een beginnende webshop die qua collectie wat afwijkt in vergelijk met andere Nederlandse webshops. Ikzelf heb al veel gemerkt dat je bij de meeste Nederlandse webshop nogal dezelfde style kunt shoppen (waar verder niks mis mee is!). TrixLaMix heeft een collectie opgezet voor jonge vrouwen die wat meer een statement willen maken en zich willen onderscheiden van de rest.

 

DSC_0838

DSC_0885_

 

Samen met TrixLaMix heb ik een winactie opgezet! Je kunt namelijk hetzelfde playsuit (t.w.v €42,99) winnen als die ik draag! Wat moet je doen? Ga naar mijn instagram @isabeauvanmaastricht (vanaf 17 mei) en volg de stappen die op de afbeelding staan. Good luck!

winactie

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.trixlamix.com

OUTFIT INFORMATIE

PLaysuit Bloom: TrixLaMix

Ronde zonnebril: Polette

Horloge: Daniel Wellington

Ringen: Melano

Lipstick: Kiko

8 Reacties

 1. Demi Vriesema
  16 mei 2015 / 11:10

  Ik doe zeker mee super gaaf!!

 2. Joia
  16 mei 2015 / 11:47

  Gave jumpsuit!! Misschien ook vet geweest met mooie bruine sleehakken en een bruin bohémiens tasje (met van die franjes) 😉
  Ik zie t helemaal voor me haha

  Joia

  • Isabeau
   Auteur
   17 mei 2015 / 12:12

   Ik heb de liebster award al een keer op mijn blog geplaatst, maar dankjewel voor je nominatie! xx

 3. Stella
  17 mei 2015 / 09:49

  Wat ben je toch prachtig!

 4. Margot Bouwmeester
  17 mei 2015 / 18:07

  Alweer hééle mooie fotos en echt een hele mooie playsuit

 5. Ailsa
  17 mei 2015 / 18:14

  Ik doe zeker mee! Vind de playsuit echt zo gaaf! Ik bezit zelf nog niet over een playsuit,dus het zou super zijn om te winnen!

 6. 22 mei 2015 / 09:40

  Heehee!

  Ik heb natuurlijk gelijk gereageerd op Instagram op deze geweldige playsuit! En ik vraag me af wanneer je de winnares bekend maakt hihi.

  Liefs,
  Suzanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *