INSPIRATION | PRINT ON PRINT

 

Bij verhuizen komen natuurlijk veel dingen kijken. Daarom vandaag een blogpost over behang en het combineren ervan! Lees verder…

Ik ben op dit moment vollop bezig met het zoeken van leuke intereur decoratie en zo kwam ik op de site van Pixers terecht. Pixers is een online shop die gespecialiseerd is in het personaliseren van alle soorten interieurs met bijvoorbeeld (foto)behang, posters en stickers. Voor iedere stijl en ruimte zijn er verschillende toffe items te vinden en vandaag laat ik je mijn favorieten zien! Omdat er zoveel tofs te vinden is op Pixers heb ik ervoor gekozen om je mijn top zes favorieten zelfklevend behang te laten zien!

 

 

Als het gaat om behang vind ik een grafische print het leukste. Dit kan natuurlijk ook heel druk worden, maar je hoeft er natuurlijk ook niet een hele muur mee te beplakken. Je kunt er ook voor kiezen om maar een gedeelte van de muur te doen, zoals bijvoorbeeld alleen de onderste helft of juist alleen een vlak. De prints die ik heb uitgekozen zouden super tof zijn voor bijvoorbeeld een werkkamer.

 

pinks and blues (hier)
Het eerste behang is ook meteen mijn grootste favoriet. Door de verschillende kleuren roze, het donker blauw en de stipjes tussendoor geeft dit behang een speels effect. Ik wordt er echt vrolijk van! Voor dit behang lijkt me het het mooiste als het op een wat kleinere muur plakt, waardoor het op een enorm schilderij lijkt!

black dots (hier)
Dit behang is het donkerste behang dat tussen mijn favorieten staat. Ook deze vind ik ontzettend tof en met dit behang maak je echt een statement! Ook deze zou ik op een wat kleinere muur plakken, puur omdat het anders misschien wat te donker wordt.

blue blue sea (hier)
Hoe tof is deze print?! Ik hou heel erg van de zee en dan is dit behang natuurlijk perfect! Het geeft me een beetje een oosterse vibe, waardoor deze heel tof zou kunnen staan in de slaapkamer, achter het bed!

minty stripes (hier)
De vierde print is een wat rustigere print, maar nog steeds in dezelfde teken stijl als de andere. Zeker voor de lente is dit behang zo tof! Deze print zou bijvoorbeeld erg mooi staan als een groot vlak achter de bank of bijvoorbeeld bij de eettafel.

pink, blue, stripes and dots (hier)
Ook deze vind ik zo ernorm leuk! De kleuren, I love it! Dit behang zou perfect staan in een werkkamer, omdat het een lekker frisse print is met veel kleuren en vormen, maar het niet té druk is.

bananana (hier)
Last but not least, een print met allemaal bananen! Deze is zo tof! Dit behang lijkt me echt perfect voor bij de eettafel of bij de keuken! Deze print is lekker gek and I love it!

 

Wat is jou favoriete behang uit mijn top zes? Let me know!

Xxx Isabeau

Dit artikel is in samenwerking met Pixers

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *