OUTFIT OF THE DAY | BLUE AND ORANGE

 

Blue and orange. Lees verder

 

 

Nu het nog koud is buiten blijf ik nog even pronken met deze mega fluffy jas! Je hebt deze al eens eerder voorbij zien komen en hoe geweldig is hij?! Ik combineer hem hier met andere blauwe items maar ook met oranje en zilveren items.

Ik draag namelijk een nieuwe favoriet van mij, namelijk deze broek! Hoe tof is deze?! Ik heb hier ook een bijpassend shirt bij, dus dat setje ga je zeker voorbij zien komen als het wat mooier weer word.
De broek is gestreept en is highwaisted. Hij is van het merk SPARKZ, een Deens merk met hele mooie, minimalistische items van goede kwaliteit. I love it!

Verder draag ik mijn geliefde oranje trui die ik combineer met oranje leren handschoenen, hoe tof zijn die! Daarnaast draag ik mijn zilveren hakken en mijn favoriete zonnebril.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Trousers, SPARKZ | Shirt, COS | Coat, H&M | Gloves, Flying Tiger | Shoes, SACHA | Sunglasses, QUAY

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *