EVENT | VIKTOR&ROLF X ZALANDO, RE;CYCLE COLLECTION

 

Op 1 februari lanceerde Viktor&Rolf in samenwerking met Zalando de RE;CYCLE collectie en ik was aanwezig op het pers event! Lees verder…

 

 

Viktor & Rolf creeëren een pret-a-porter collectie bestaande uit 17 verschillende items die werden gemaakt door het recycelen van kleding uit oudere collecties van Zalando. Hierdoor is deze collectie niet alleen duurzaam, maar ook erg exclusief. Viktor&Rolf zijn een van de eerste die het hebben aangedurfd om een collectie te maken door het herbruiken van bestaande kleding. Hiervoor had je ook al merken met gerecyclede kleding, die bijvoorbeeld gemaakt waren van plastic uit de oceaan of petflessen.

De collectie werd aan de pers gepresenteerd op 31 januari, en ik was hier bij! Als een van de eerste zag ik deze prachtige items onder genot van heel veel roze hapjes (on wednesday we EAT pink!) zoals roze popcorn, roze wraps, hummus en roze cocktails.

Toen ik vorig jaar op Bread&Butter festival tijdens een talk van Viktor&Rolf hoorde dat deze collectie eraan kwam was ik erg benieuwd naar hoe het er uit zou zien, en ik ben aangenaam verrasst! De collectie is uniek, speels en chique tegelijk en ik ben erg blij dat een grote keten als Zalando zich inzet voor Slow Fashion!

Ook kon ik het zelf niet laten om iets te bestellen van deze super toffe, duurzame collectie, en welk item dit is zien jullie snel op mijn blog of instagram so stay tuned!

 

 

Wat vindt jij van deze nieuwe collectie? Let me know!

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 10 februari 2018 / 16:37

    Viktor & Rolf ben ik sowieso fan van. Als hippie zijnde ook pro duurzaam. Wat mij betreft top collectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *