I AM MOVING TO PARIS!

 

Surprise! Over drie weken verhuis ik naar Parijs! Lees verder…

Vanaf maart ben ik officieel een Parisienne! De komende vijf maanden ga ik in Parijs wonen, omdat ik daar stage ga lopen voor mijn studie Trend Research & Concept Creation in Lifestyle. Ik ga stage lopen bij Trend Union / Studio Edelkoort, het trendbureau van Lidewij Edelkoort. Dit is echt een droom die uitkomt en ik kan niet wachten om te beginnen! Ik heb hier echt heel erg veel zin in en ik ben benieuwd wat dit avontuur mij gaat brengen.

Omdat ik vijf maanden full-time stage ga lopen wordt het waarschijnlijk ook wat rustiger op mijn blog, maar ik ga vanaf maart proberen om zo’n 1 á 2 keer per week een post te schrijven. Om helemaal up to date te blijven van mijn avontuur kun je me natuurlijk volgen op Instagram!

Laat me weten wat voor content je leuk lijkt om te lezen!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *