OUTFIT OF THE DAY | BLACK AND YELLOW

 

Black and yellow! Lees verder…

 

 

Ik bestelde deze geweldige jurk in de sale en vandaag combineer ik hem in een outfit! de jurk is fel geel en bestaat helemaal uit pailletten. De pailletten vormen een print, die wat wegheeft van de burberry print. De combinatie van geel, burberry en glimmende pailletten vond ik zo fout dat ik het leuk vond, haha! Een jurk als deze heb ik niet eerder ergens voorbij zien komen en I love it! Aan beide zijkanten van de jurk zit een split en de achterkant is gemaakt van een witte, wat dunnere stof wat een tof effect geeft.

Hieronder draag ik maar liefst twee shirts, namelijke een zwarte coltrui en een knalgeel shirt van ELLESSE. Ik vond deze combinatie zo tof en ook weer even iets helemaal anders.

Hierbij draag ik een riem (omdat ik door drie dikke lagen over elkaar wel +10 kilo leek en ik zo toch nog een taille heb, haha!), zwarte sok-laarzen en een bril met gele glazen.

 

Wat vind jij van deze outfit? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pullover, Rosemunde | Shirt, ELLESSE | Dress, ZARA | Heels, MANGO | Sunglasses, H&M | Belt, H&M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *