Anna Saccone Necklace

DSC_0787

 

Hee,

Ik volg dit vloggende gezin al een tijdje, de Saccone-Joly’s. Nu heeft Anna, de moeder van het gezin een eigen sieradenlijn ontworpen. Lees verder…

Namelijk verschillende kettingen. Aan de ketting hangt een muntje met daarop een sterrenbeeld. Je hebt alle soorten sterrenbeelden, in de kleuren goud, zilver en rosé goud. Ook kun je van de ketting verschillende lengtes kiezen.

 

DSC_0791

DSC_0777

DSC_0788

DSC_0783

 

Ik had de ketting al een tijdje op het oog, maar de prijs hield me een beetje tegen. Van het geld dat ik van mijn verjaardag had gekregen van familie en vrienden heb ik uiteindelijk toch de ketting aangeschaft!

Ik koos mijn eigen sterrenbeeld, de schorpioen. De kleur die ik het mooiste vind ik rosé goud en verder heb ik het kortste kettinkje (45 cm).

De ketting is dus ‘echt’ en geeft dus geen groene kleur af na een tijdje. Verder kun je hem dus altijd dragen.

De rosé gouden variant met een ketting van  45 cm is €84,- (te koop via Stilnest.com)

Ik ben erg blij met het kettinkje! Wat is jou sterrenbeeld?

Xxx Isabeau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *