Outfit of the day | stripes and leather

DSC_0866

 

Hee!

Vandaag een outfit met… Streepjes! Lees verder…

Ik kocht laatst een nieuw rokje. Zo’n rokje als deze heb ik nog niet, en ik vond het erg leuk om het een keer uit te proberen! Het is een zwart, (nep) leren rokje met zilveren details. Er loopt een rits schuin, en verder zijn er nog twee ‘zakken’ die ook zilveren details hebben. Hij is iets high waisted en verder een echte mini skirt!

 

DSC_0800

DSC_0780

 

Op de rok draag ik een gestreept shirt met lange mouwen. You can never go wrong with that! De streepjes zijn wit en zwart.

Verder draag ik een panty en een paar leuke sokken! Deze sokken hebben een zwart/witte print. De laarsjes die ik draag zijn chelsea boots met een slangen printje. Deze zitten super!

 

DSC_0897

DSC_0842

DSC_0869

 

 

Op  een aantal foto’s heb ik ook mijn nieuwe winterjas aan! Na een lange zoektocht koos ik uiteindelijk deze. Het is een zwart, langer model met een zwarte nep bontkraag (die je er trouwens gemakkelijk af kunt halen). Deze heeft gouden details en is heerlijk warm!

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Zwarte rok | MANGO

Gestreept shirt | MANGO

Panty | HEMA

Sokken | Happy Socks

Chelsea boots | Invito

Winterjas | MANGO

1 Reactie

  1. 29 december 2015 / 16:41

    Ik dacht al dat ik het shirt herkende! Hij staat al tijden op mijn verlanglijstje. Super leuke outfit 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *