3 DAAGSE SAPKUUR SAPVERS + WINACTIE

DSC_0097_1

 

Hee,

Vorige week heb ik het 3 daagse sapprogramma gedaan van Sapvers! Benieuwd? Lees verder…

Voordat ik begin met de blogpost wilde ik graag nog een paar dingen kwijt:

– Het spaprogramma is een manier om je lichaam te reinigen. Je kunt daardoor ook afvallen, maar dat was voor mij zeker niet de insteek.
– Om eerlijk te zijn heb ik wel wat gegeten tijdens het programma. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar omdat ik medicijnen slik die ik met vast voedsel moet innemen, heb ik in de ochtend en avond wel wat gegeten.

Oké, nu dat gezegd is, laten we beginnen met de blogpost!

Op Instagram had ik een foto geplaatst met daaronder mijn Snapchat account (isabeaauu), dus als je die hebt gevolgd, weet je natuurlijk meer inside information, haha!

DAG 1

DSC_0097_1

DSC_0108

 

Daar was het begin dan, dag 1! In de ochtend begon ik met het eerste sapje. Wat ik niet had verwacht was dat je boerenkool kon eten/drinken bij je ontbijt, haha! Het was wat moeilijk doorkomen, zeker omdat ik eigenlijk nooit sapjes drink, en nu meteen met een zware begon. Wel heb ik hem natuurlijk helemaal opgedronken.

Als lunch had ik de Gletsjer. Deze was super zoet, wat ik totaal niet verwachtte!

Toen was het tijd voor een snack en nam ik de eerste snack met wortels. Deze was wat dikker. Niet het lekkerste sapje vond ik zelf, maar hij was te doen hoor, haha!

In de avond stond een soep op de planning, maar zoals ik al hierboven vertelde heb ik toen vast voedsel gegeten ivm met medicatie.

Daarna heb ik de tweede snack gedronken, die ik écht super lekker vond! Deze ga ik zeker nog een keer maken!

 

DAG 2

DSC_0100_2

DSC_0109

 

Het ontbijt was meteen een wat zwaarder sapje. Daardoor zit je de hele ochtend wel vol. Verder waren de smaken van dit sapje erg sterk!

Als lunch was er Biet-It. Deze vond ik lekker, maar vond het wel erg veel, dus heb ik hem verspreid over een aantal uur opgedronken (maar het vult wel, haha!)

De snacks van deze dag waren Pure Passie en Banana Dream. Pure Passie was wel aardig, en ook super vullend!

 

DAG 3

DSC_0106_3

DSC_0110

 

De laatste dag was alweer aangebroken! Het ontbijt was Advocaat. Deze had ik al eens op bij het event van John Beerens x Diva. Advocaat vind ik het lekkerste sapje van de gehele kuur, én hij zat in een grote fles, yaaassss!

De lunch was Anti-Virus, die me een beetje deed denken aan Gletsjer. Lekker fris!

De snacks van die dag waren Rode Storm en Bitter Sweet. Deze twee sapjes waren niet zo mijn ding, maar smaken verschillen!

 

DSC_0107

 

Uiteindelijk vond ik de sapjes Advocaat en Perfect Pink het allerlekkerste!

Wat ook erg fijn was aan de kuur, was dat je elke dag een mail kreeg van het bedrijf met daarin de vraag hoe het gaat en wat je moet doen om je lichaam in balans te krijgen. Ook kreeg ik van te voren een mail met aanwijzingen hoe je van te voren moet afbouwen én je krijgt aan het einde een boekje met recepten, zodat je weer het eten op kan bouwen, super dus!

Ook brengen ze de sapjes elke dag vers en kant en klaar aan huis. Wat een service!

Lijkt het je ook interessant om een keer een keer een kuur te doen? Dat kan! Voor meer informatie kun je hier terecht.

Verder heb ik nog een hele leuke verrassing voor je, namelijk dat ik een sapkuur van 1 dag weg mag geven!

WIN:
SapDag ter waarde van €19,95 + gratis verzending!

Wat moet je doen? Volg SapVers & ByIsabeau op Instagram en win een compleet verzorgde SapDag.

Wil je meer kans maken? Deel dan de foto (op mijn Instagram te vinden) op Instagram en tag ons!

Xxx Isabeau

In samenwerking met SapVers

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *