OUTFIT OF THE DAY | A DAY IN AMSTERDAM

DSC_0048_

 

Hee,

Toen ik naar het Paul’s Boutique event ging, gingen Natalia en ik eerst outfit foto’s maken en hier is het resultaat. Lees verder…

Omdat er in Amsterdam natuurlijk vele mooie steegjes en trappetjes zijn is het dé perfecte plek om foto’s te maken! We zochten een mooi plaatsje uit en begonnen met fotograferen!

 

DSC_0060

DSC_0062

DSC_0076

DSC_0082

 

Ik draag een van mijn favorieten outfit’s van mij van dit moment. Als eerste een gestreepte pantalon. Deze heeft donker blauw met zwart en witte strepen en sluit super mooi aan! Ik ben erg blij met deze broek! Ik draag hem erg graag en vaak, ook al is hij iets opvallender dan de andere broeken die ik heb.

Daarop draag ik een grappige variant van de ‘comme des garçon’ shirtjes. Deze heeft namelijk een gebroken hartje, wat ik erg tof vond! Verder is het een lekker simpel zwart shirt.

daarbij heb ik een lange, zwarte blazer aan, die op dit moment perfect is als ’tussenjas’. Ook deze draag ik op dit moment elke dag!

De schoenen zijn herenschoentjes met zilveren schubben. Deze schoenen lopen heerlijk en zijn makkelijker te combineren dan je zou denken, haha!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pants, Selected Femme | Shirt, Heratees | Blazer, Loavies | Shoes, Invito

In samenwerking met Loavies – Invito

3 Reacties

  1. 13 april 2016 / 18:40

    Wat een heerlijk look, heel erg mooi! En de locatie is ook zo pretty haha<3

  2. benthe
    16 april 2016 / 19:30

    super mooie outfit !
    ik heb de schoenen zelf ook, ik vind ze echt super leuk ! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *