EVENT | SHOP ‘N STYLE (slow fashion tour utrecht)

DSC_0087

 

Hehee,

Afgelopen zondag was ik uitgenodigd voor het event van shop ’n style! Lees verder…

Ik was pas 1 keer eventjes snel in Utrecht geweest, dus ik vond het erg leuk dat het event in Utrecht was. We hadden een druk programma voor de boeg, maar we begonnen met een presentatie en een lunch. De gastspreker was namelijk Merel van De Groene Meisjes. Super leuk om haar eens te ontmoeten. Na een vega lunch met yoghurt en hapjes gingen we naar de eerste bestemming van de tour.

 

DSC_0086

DSC_0089

DSC_0087

DSC_0092

 

We startte bij het Kauf Haus. Hier was ik nog nooit geweest, en ik was meteen enthousiast! Ik vond het een super concept en ook werd ik meteen helemaal hebberig van de kleding, haha! Hier kregen we een workshop modefotografie. Erg interssant, maar de meeste dingen (over poseren) wist ik al wel een beetje, omdat ik dat natuurlijk wekelijks doe.

 

DSC_0095

DSC_0104

 

Daarna gingen we door naar een winkeltje genaamd ‘Nukuhiva’. Hier verkopen ze alleen maar fair trade kleding. Erg leuk om een keer binnen te zijn geweest!

 

DSC_0111

DSC_0117

 

Toen gingen we verder naar een ander winkeltje, waar we een kleurenadvies workshop kregen. Hier kwam uit dat ik een koel persoon ben, waar dus de kleur zilver het beste bij past. Ook ben ik type ‘zomer’. De kleuren in die cirkel passen inderdaad goed bij me, en ik draag ook veel kleding met die kleur.

 

DSC_0122

DSC_0126

DSC_0127

DSC_0131

 

Last but not least gingen we nog langs de winkel Hutspot. Ik was daarzelf nog nooit geweest, maar had er wel het een en ander al over gehoord. Het concept is erg tof en de winkel zelf is ook super!

Uiteindelijk kwamen we nog even samen met alle bloggers om de dag af te sluiten met een drankje en kregen we een goodiebag mee naar huis. Hier zaten veel verschillende leuke dingen in, zoals handzeep, dingen van lush, en ook wasmiddel, haha! Hier nog even een kleine selectie van wat er in de goodiebag zat:

 

DSC_0130

 

Ik heb een erg leuke dag gehad. Thanks for having me!

Xxx Isabeau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *