SPORT LIFE | PERFECT WORKOUT GEAR

 

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn sport life! Lees verder…

 

Ik sport veel en dit heb ik altijd al gedaan. Ik vind het heel leuk om te doen en ik kwam er laatst achter dat ik eigenlijk maar heel weining schrijf over sporten! Daarom is het vandaag hoogste tijd om jou een inkijkje te geven in mijn sport leven!

Ik heb vroeger veel verschillende sporten beoefend. Zo heb ik vroeger op zwemmen, streetdance, boksen, taekwando en hockey gezeten. Ook tijdens de gymlessen op de middelbare school mochten we verschillende sporten uitkiezen en deed ik hot yoga, crossfit, spinnen en lacrosse. Op dit moment volg ik vooral XCO lessen en vind ik het erg leuk om hard te lopen.

Ik heb dus veel verschillende sporten beoefend die ik allemaal erg leuk vind! Ik kwam er wel al snel achter dat ik sporten waarbij je veel kracht moet geven en aan het einde helemaal uitgeput bent  het leukste vind! Door het geven van veel krachten energie  tijdens een sportsessie merk ik dat ik er ook weer heel veel kracht en energie voor de dag voor terug krijg. Ik wil dus graag meer gaan sporten om meer energie te krijgen. Ik volg nu twee keer per week XCO lessen, maar wil wel vaker in de week naar de sportschool gaan. Ook naast de sportschool wil ik wat meer gaan bewegen, door bijvoorbeeld elke dag een halfuurtje oefeningen te doen.

Ik was laatst opzoek naar verschillende oefeningen die ik makkelijk thuis kon gaan doen en kwam terecht op oefeningen die je doet met een elastische, latex band, de ‘mini-loops’.

 

tekst gaat door onder de foto

 

 

Ik ontving een set mini loops – Resistance band mini van Workout Gear. De set bestaat uit vijf verschillende weerstandsbanden, allemaal met een eigen weerstandsniveau. Van licht naar sterk: geel, rood, blauw, groen, zwart. Zo kun je met verschillende oefeningen afwisselen van band en je kunt natuurlijk ook je weerstand verhogen als de oefening te makkelijk wordt.

Met de loops kun je veel verschillende oefeningen doen en zijn zeker top om je buik, billen benen oefeningen mee te doen! Online kun je veel verschillende oefeningen vinden en ook op de site van Workout Gear kun je een workout E-book downloaden om oefeningen uit te doen.

Ik ga dus thuis zeker aan de slag met work-out oefeningen met de mini-loops!
Gebruik jij deze resistance band wel eens? Wat is jou favoriete oefening?

 

 

Sport jij veel? Let me know in the comments!

Xxx Isabeau

SHOP THIS ITEM

 MINI LOOPS – RESISTANCE BAND MINI

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *