NEW IN | GEGRAVEERDE ZEGELRING BY LUCARDI

 

Vorige week ontving ik een gegraveerde zegelring van Lucardi! Lees verder…

 

Lucardi is een juwelier die we denk ik allemaal wel kennen. Deze shop heeft sieraden van verschillende prijsklassen en ik ben fan! Sinds kort hebben ze ook zegelringen, en ik ontving een goud exemplaar met gegraveerde letters!

Ik ben al heel lang fan van zegelringen en vind deze er altijd zo tof uitzien! Ik draag altijd gouden ringen en het liefst heb ik er aan elke vinger een, haha! Op dit moment heb ik aan mijn rechterhand twee ringen en aan mijn linkerhand één, maar wil graag gaan uitbreiden. De zegelring was een perfecte aanvulling op mijn ringen collectie! Bij Lucardi kun je uit verschillende soorten zegelringen kiezen, en ik koos voor de gouden ring met een plaatje die gegraveerd kan worden.

Hiervoor koos ik de letters W en E. Deze letters zijn de voorletters van de volledige namen van mijn opa en oma, en samen vormen ze dus ‘we’. ‘we family’, ‘we, humans’, ‘we, women’. Deze twee letters vond ik dus een super mooie betekenis hebben die ik graag op mijn ring wilde laten graveren. Ik vind het zelf heel erg tof geworden!

De zilveren ring is goldplated. De ring word verkocht in verschillende maten en naast goudkleurig wordt deze ook in het zilver verkocht.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS ITEM

Gouden zegelring

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *