OUTFIT OF THE DAY | SUMMER DRESS

DSC_0606

 

Hee,

Vandaag laat ik je een outfit zien met een zomers jurkje! Lees verder…

 

DSC_0618

DSC_0623

DSC_0620

DSC_0603

 

Als ik op vakantie een stadje ga bezoeken, vindt ik het fijn om een fijn jurkje aan te doen, lekker makkelijk en snel. Deze jurk is zandkleurig en wijd. Ook vindt ik de ‘off-shoulders’ erg leuk en de touwtjes met kwastjes.

Verder is het jurkje mooi afwerkt. Hij is van de nieuwe webshop Especially by Daan, waar ze echt super leuke kleding musthaves hebben.

Als je opzoek bent naar andere leuke (zomer)jurkjes, kun je ook een kijkje nemen op Jurken.com, waar ze een grote collectie aan toffe examplaren hebben!

Verder heb ik deze outfit simpel gehouden, doordat het in Spanje best warm was (38 graden pfff). Als schoenen draag ik sandaaltjes van Birkenstocks. I know, you love it or you hate it maar ze lopen echt heel erg fijn!

Als sieraden heb ik een ketting en een armband aan die ik bij een kraampje in Spanje heb gekocht. Het armbandje is gemaakt van schelpen en de ketting heeft zilveren bedeltjes. Als horloge draag ik mijn Daniel Wellington.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, Especially by Daan | Sandals, Birkenstock | Watch, Daniel Wellington | Jewelry, Unknown

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *