Outfit of the day, silver and flannel

P1030763

 

Heehee,

Vandaag weer een wat stoerdere outfit op byisabeau.nl. Hopelijk vindt je hem leuk. Keep reading…

Deze outfit is perfect voor verschillende gelegenheden, zoals een dagje school of een uitstapje zoals shoppen. Ook kun je zelf veel combineren met deze outfit door een andere flannel (een ‘houthakkers’ blouse) aan te doen of een ander shirt.

Als eerst het shirt dat ik aan heb. Het is een simpel zwart shirt met lange mouwen en iets korter dan normaal, maar geen crop-top. Hij is van een heel mooi materiaal gemaakt. Hij is iets dikker en heeft een subtiele glans. Verder zag je deze al voorbij komen in deze blogpost.

 

P1030765

 

Achter het bloesje met tartan print wat ik aan heb zit een heel verhaal. Ik zag hem namelijk in de herfst catalogus van de H&M en wilde hem super graag hebben. Een paar dagen daarna ging ik naar Amsterdam en ik moest en zou hem scoren. Na alle H&M’s in Amsterdam te hebben gehad (en ik zeg het je, dat zijn er wel een aantal haha) kon ik hem nergens vinden of was hij niet in mijn maat. Tot dat we terug liepen naar het station en nog snel even de H&M in gingen waar we als eerst in gingen en jawel.. Daar was hij dan! Vandaag laat ik hem dus zien in een outfit post.

P1030766

 

Verder heb ik een hele leuke zilveren laagjes ketting aan. Op weheartit en tumblr zie je nu vaak meiden die veel kettingen tegelijk aanhebben en deze ketting heeft hetzelfde effect maar dan in 1 (voor de luie onder ons ;)). Hij valt dus makkelijk te combineren en snel aan te doen. Hij is van de webshop trendyneeds.nl. Een (zoals de naam al zegt) trendy webshop met een groot aantal aan keuze op het gebied van sieraden. Je kunt er onder andere super veel leuke statement kettingen vinden dus als je opzoek bent naar leuke sieraden om je herfst wardrobe wat op te fleuren moet je zeker een kijkje nemen!

 

P1030753

 

Als broek draag ik weer mijn high waisted broek die ik ook in mijn vorige post droeg. Ook de schoenen zijn hetzelfde als in mijn vorige ‘outfit of the day’.

OUTFIT INFORMATIE

Zwart shirt: Newyorker

Wit met zwart geruite flannel: H&M

Zilveren laagjes ketting: Trendyneeds

High waisted broek: Zara

Doctor Martens: Doctor Martens

Zwart horloge: Daniel Wellington

Harnas ring zilver: itsaboutstyle

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.trendyneeds.nl

 

 

2 Reacties

  1. Doelse
    8 oktober 2014 / 17:12

    Supermooie ketting! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *