OUTFIT OF THE DAY | PALMTREES

DSC_0620_

 

Hee,

[NL] De lagune in Fuerteventura was super mooi, tijd om outfit foto’s te gaan maken dus! Lees verder…

 

DSC_0593_

DSC_0615_

DSC_0594_

DSC_0623_

DSC_0636_

 

Het broekje dat ik draag ik echt mijn favoriete korte broekje die ik heb. Hij is wit met een palmbomen print en is wat high waisted. Ook is de stof echt super fijn en is hij makkelijker te combineren dan je zou denken. Vandaag combineer ik hem met een top die ik laatst bij de H&M scoorde. Hij is van de H&M X Coachella collectie en ik vind hem echt super tof! Hij is zwart met lange mouwen en wat cropped. De mouwen zijn wat uitlopend en dus lekker zwierig. Ook het detail op de voorkant vind ik erg mooi. Het is een soort lace up achtig, maar toch niet helemaal. Verder draag ik een zwart tasje die ik in Rome hebt gekocht.

 

[ENG]  The short that I wear is really my favorite short trousers that I own. It is white with a print of palm trees and is high waisted. Also the fabric is really fine and the shot is easier to combine than you might think. Today I combine it with a top I scored over at H&M. It’s from the H&M X Coachella collection and I like it very much! It’s black with long sleeves and cropped. The sleeves are wider at the end and I love it! Also the detail on the front I find very beautiful. It’s kin dof a lace up, but not quite. Furthermore, I carry my small black bag that I’ve purchased in Rome.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shorts, Boohoo | Top, H&M | Bag, Unknown | Watch, KLARF

In collaboration with KLARF

1 Reactie

  1. 21 mei 2016 / 16:33

    Een supergaaf broekje zeg!
    Dat topje is persoonlijk niet helemaal mijn smaak, maar staat je leuk!

    En wat is het daar prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *