Outfit of the day | Orange is the new black

DSC_1086_

 

Hehee,

Vandaag een outfit met een kleur die ik eigenlijk nooit draag. Lees verder…

 

DSC_1098_

DSC_1084_

DSC_1078_

DSC_1079_

DSC_1092_

 

Namelijk oranje! Ik heb nog nooit een kledingstuk gehad in de kleur oranje, maar laatst bestelde ik deze trui. Ik vind vooral het model erg mooi en verder vind ik de print ook erg tof. Ik combineer de trui met een zwarte pantalon, waardoor deze outfit er classy uit ziet, maar het voelt echt alsof je een pyjama aanhebt, heerlijk haha! Verder draag ik zwarte chelsea boots hakken én mijn nieuwe tas! Over deze tas komt woensdag een blogpost online so stay tuned… Ook draag ik een zwarte ronde zonnebril van Polette en mijn Daniel Wellington horloge. Xxx Isabeau

 

Namely orange! I never had a clothing piece in the color orange, but a couple of days ago I ordered this sweater. I particularly like the model of the sweater and I also think the print is really great. I combine this sweater with black pants, which makes this outfit look classy, but it really feels like you’re wearing PJ’s, so nice haha! Furthermore I’m wearing black chelsea boots with heels ánd my new bag! Wednesday a blogpost will come online about this bag, so stay tuned… Also I’m wearing black sunglasses from the brand Polette and my Daniel Wellington watch. Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, H&M | Pants, Conceptual Styles | Shoes, Primark | Bag, Ted Baker | Sunglasses, Polette | Watch, Daniel Wellington

Deze blogpost is in samenwerking met Polette

 

3 Reacties

  1. Eilish (artisticstateofmind)
    18 januari 2016 / 16:43

    Dit staat je zoo goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *