Amsterdam Fashion Week | Fashion on ice

DSC_1075_

 

Hee,

Woensdag ging ik voor de tweede keer naar Amsterdam Fashion Week. Lees verder…

 

DSC_1041_

DSC_1043_

DSC_1044_

DSC_1053_

DSC_1064_

DSC_1075_

 

Ik ging naar de show Fashion On Ice. Van tevoren gingen we nog even de stad in, waar ik een nieuw boek kocht bij de Urban Outfitters. Het boek heet ‘Women in this town’ en heeft allemaal verschillende streetstyle foto’s erin van over de hele wereld. Ik ben er echt super blij mee! Na wat gegeten te hebben zijn we naar de show gegaan, waar we klasgenoten tegenkwamen, erg leuk! De show zelf was op een mooie locatie, en ook het idee om een fashionshow op een ijsbaan te doen vond ik erg tof! Xxx Isabeau

 

I went to the fashionshow ‘Fashion On Ice’. Before the show we went downtown, where I bought a book at Urban Outfitters. The book is called ‘Women in this town’ and has all different streetstyle photos in it from all over the world. I am really happy with it! After dinner we went to the show, where we met classmates, very nice! The show itself was at a beautiful location, and also the idea of a fashion show on ice I found really great! Xxx Isabeau

3 Reacties

 1. 16 januari 2016 / 20:06

  Wat leuk! Ik ben daar ook geweest. Wat vond jij ervan?

  • Isabeau
   Auteur
   17 januari 2016 / 20:21

   Toevallig! Zoals ik al schreef vond ik het idee van een modeshow op ijs erg gaaf, alleen had er voor mij wel wat meer ‘fashion show’ in gemogen en wat minder ‘ice show’ als je snapt wat ik bedoel, haha! Xx

 2. 18 januari 2016 / 11:20

  ik kende het nog niet, maar wat onwijs tof! Helemaal in de winter sfeer 🙂

  liefs joelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *