OUTFIT OF THE DAY | OFF SHOULDER

DSC_0221

 

Hee,

Vandaag een look met een off-shoulder top en mijn nieuwe Blackstone sneakers! Lees verder…

 

DSC_0174_

DSC_0155_

DSC_0170

DSC_0146

DSC_0229

 

Deze outfit is lekker casual en daardoor voor veel verschillende gelegenheden geschikt. Ik draag hier een off shoulder top die blauw met wit gestreept is. Deze tops zie je nu overal en I love it! Daarbij draag ik een zwarte (nep) leren broek. Meestal zie je deze broeken alleen in de herfst/winter, maar zo kun je hem dus ook op de wat warmere dagen combineren (alhoewel het weer niet echt top is de laatste tijd… Why Nederland why?!)

Deze look zou niet compleet zijn zonder de schoenen en de accessoires. De schoenen die ik draag zijn zwarte leren sneaker van het merk Blackstone. Ik heb zelf wat moeilijkere voeten en als ik echt een stuk ga lopen (bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een dagje shoppen) moet ik er voor zorgen dat ik écht goede schoenen draag. Ik denk dat ik het perfecte merk heb gevonden hiervoor. Deze schoenen zitten suuper lekker en stevig aan je voeten en zien er ook nog eens super pretty uit! Ik vind vooral het gedeelte bij de veters erg mooi!

Verder draag ik als accessoires een velvet choker, die ik echt zoo tof vindt! Zeker bij een off shoulder top! Daarnaast draag ik een zonnebril, een van mijn favoriete van het moment. Deze heeft een doorschijnend montuur met een soort cat eye en de glazen zijn van blauw spiegelglas. Love it!

Een lekkere casual outfit dus met een paar eye catchers!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Off shoulder top, H&M | Leather pants, Saint Tropez | Sneakers, Blackstone | Choker, via United Wardrobe | Sunglasses, Shopzerovintage

In samenwerking met Saint Tropez – Blackstone – United Wardrobe – Shopzerovintage

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *