OUTFIT OF THE DAY | BANDANA CHOKER

DSC_0111_

 

Hehee,

Yes, het is nu echt biijjnaaa vakantie! Lees verder…

 

DSC_0128_

DSC_0138_

DSC_0135_

DSC_0163_

 

Vele zullen al wel vakantie hebben, maar ik moet nog even. Woensdag heb ik mijn laatste presentatie van het jaar en is het alleen nog wachten tot alle punten binnen komen! Daarna zullen er weer meer leuke outfits en andere blogpost online komen, so stay tuned!

Vandaag een outfit met een bandana choker. Meestal als ik een bandana als sjaaltje droeg, deed ik ze om met een strikje aan de voorkant, maar zo vond ik hem ook wel erg tof staan!

Verder draag ik bij deze outfit een witte skinny jeans met scheuren erin, die ik echt veel te weinig draag, haha! Ook draag ik een gestreept bloesje. Deze heb ik al jaaaaren in mijn kast hangen en heb ik eigenlijk nog nooit echt gedragen, tot nu! Verder heb ik een oversized spijkerjas aan.

Als schoenen draag ik zilveren sandaaltjes. Deze lopen echt super fijn en zitten stevig aan je voet, wat ik altijd wel zo fijn vindt. Deze sandaaltjes zijn van Sacha, waar ze nu ook meerdere leuke zomerschoenen zijn te vinden!

Als laatste draag ik een zilveren zonnebril. Deze vindt ik zoo tof! Het montuur vindt ik erg mooi en hij is lekker groot, love it!

 

DSC_0169_

DSC_0176_

DSC_0177_

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Bandana, Unknown | Jeans, Zara | Blouse, NewYorker | Jacket, Urban Outfitters | Sandals, Sacha | Sunglasses, Zerovintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *