Outfit of the day | Lovely Loavies

DSC_0707_

 

Hee,

Vandaag combineer ik een van mijn favoriete kledingitems van Loavies in een outfit! Lees verder…

Namelijk, mijn grijze tussenjas! Deze jas zit erg mooi, en is zacht aan de buitenkant. Zeker met dit weer is deze jas echt super! Een sjaal erbij en je bent helemaal klaar. Als het écht koud wordt buiten, kun je hem als binnenjas aan, dus het is zeker een goede investering.

 

DSC_0703_

DSC_0722_

DSC_0743_

DSC_0732_

 

Verder draag ik een zwarte croptop, met daarop een mooi, klein kettinkje.

Als broek heb ik een zwarte pantalon aan, die high waisted is. Omdat deze wijd is, zit hij echt heeerlijk!

Verder draag ik bordeaux rode accessoires. Als eerst natuurlijk de schoenen. Deze hebben een kleine blokhak, en aan de achterkant een slangenprintje. Aan de zijkant zit een gouden rits. Verder lopen ze erg fijn en verder is de kleur natuurlijk super!

Een andere accessoire in die kleur is het tasje wat ik draag. Deze heeft een perfect formaat en ik vind hem er erg chique uitzien. Aan het tasje hangt een fluffy bol, met verschillende kleuren. Deze vind ik erg leuk en geeft de outfit een leuke draai.

 

DSC_0771_

DSC_0764_

 

Heb jij een tussenjas?

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Grijze jas | Loavies

Zwarte croptop | Primark

Zwarte pantalon | Conceptual Styles

Bordeaux rode blokhakken | Loavies

Schoudertas | Bershka

Sleutelhanger | Bershka

Kettinkje | H&M

Ring | H&M

|| Deze blogpost is in samenwerking met Loavies ||

5 Reacties

 1. Lotte
  14 oktober 2015 / 13:07

  Wauw die tas, zo mooi

 2. 14 oktober 2015 / 14:44

  De jas is erg mooi zeg! Ik vind je tas en de sleutelhanger ook erg gaaf!

 3. Lotte
  14 oktober 2015 / 19:15

  Ik heb het tasje besteld, ben er echt verliefd op haha!

  • Isabeau
   Auteur
   14 oktober 2015 / 19:17

   Haha, leuk! En ook voor de prijs hoef je het niet te laten, soo cheap! xx

   • Lotte
    14 oktober 2015 / 23:54

    Jaa klopt! Heb er gelijk een truitje en 2 shirtjes bij besteld, kleren heb je nooit genoeg haha! Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *