OUTFIT OF THE DAY | LOVELY LOAVIES FESTIVAL

DSC_0349_

 

Hee,

Vandaag een outfit look die perfect is voor een dagje festival! Lees verder…

 

DSC_0355_

DSC_0357_

DSC_0397_

DSC_0376_

DSC_0386_

DSC_0416_

 

Het festival seizoen is in volle gang en daar hoort natuurlijk outfit stress bij, want wat moet je aan? Vandaag een ideetje om deze stress wat te verminderen.

Ik draag een helemaal zwart met witte (en een beetje bruine) outfit. De broek die ik draag zit hoog en strak in de taille en loopt dan wijd uit, i love it! Staat leuk met sandalen, hakken maar ook sneakers, zo als ik hem draag. Daarop draag ik een simpele zwarte top met een witte print erop. Ik draag de laatste tijd bijna alleen maar halter tops, omdat ik die erg mooi vindt staan.

Verder draag ik een zwarte hoed, waardoor ik de outfit goed bij een festival vindt passen. En de tas, omg, dat is echt mijn nieuwe lievelingstas! Deze is geïnspireerd op de Chloé tassen en ik vindt hem zo tof! Ook heel handig omdat je hem echt met dat kettinkje moet openmaken. Zo voorkom je zakkenrollers!

Ook draag ik mijn geliefde witte platform sneakers, die al veel voorbij zijn gekomen in outfit looks de afgelopen tijd!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Trousers, Loavies | Top, H&M | Hat, Loavies | Bag, Loavies | Sneakers, Nelson | Watch, Daniel Wellington

In samenwerking met Loavies en Nelson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *