NEW BALANCE SNEAKERS WL999WD

DSC_0465_

 

Hee,

Van de week kocht ik nieuwe sneakers! Lees verder…

 

DSC_0441

DSC_0447

DSC_0450

DSC_0458

DSC_0445

DSC_0452

DSC_0455

 

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om nieuwe schoenen te kopen, aangezien ik er al veeel te veel heb haha! Toen ik deze zag staan was ik meteen verkocht en ging ik ze meteen passen. Ik heb een maatje groter genomen dan dat ik normaal heb met deze sneakers, dus als je deze ook zo tof vindt, let daar dan op!

Een aantal jaar geleden had ik ook New Balance sneakers, en ik kon me nog herinneren dat ik ze zoo fijn vond zitten! Ze zitten super goed om je voet heen en ondersteunen je voet ook echt. Deze kan ik van te zomer dus veel gaan dragen op vakantie als ik stadjes ga bezoeken!

Wat vindt jij van deze sneakers?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *