Outfit of the day, leopard coat

DSC_0320_

 

Hehee,

Er staat weer een outfit voor je klaar! Keep reading…

Je houd er van of je haat het, de luipaard print/panterprint. Zelf vind ik het wel een leuke trend, maar met mate. Eigenlijk heb ik niks in mijn kast hangen met het printje maar deze jas vond ik echt tof. Ik kocht deze bij de Primark waar hij er was afgeprijsd, van €40 naar €25. Ik kon hem voor dat geld niet laten hangen en nam hem mee.

 

DSC_0314

 

Verder heb ik onder de jas een bordeaux rood shirtje aan. Hetzelfde shirtje maar dan met streepjes droeg ik bij deze outfit. Hij zit erg fijn en is een mooi model.

Daarop draag ik een statement ketting, die je ook al een keer voorbij hebt zien komen, namelijk in deze blogpost. Doordat de kleuren van de ketting goud én zilver zijn is deze gemakkelijk te combineren en hij staat erg mooi.

 

DSC_0321_

 

Als broek draag ik een wat lichtere spijkerbroek met gaten erin Zelf draag ik het liefst altijd broeken met gaten omdat ik vind dat die de outfit altijd nét iets extra’s geeft.

 

DSC_0311

 

De schoenen zijn de Adidas Superstar 2. Ik draag ze hierbij omdat de outfit dan net iets sportiever wordt want met zo’n overdreven jas kan het al snel wat ordinair worden.

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Leopard jas: Primark

Bordeaux shirt: Monki

Statement ketting: TrendyNeeds

Broek: Zara

Sneakers: Adidas Superstar 2

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *