Outfit of the day, layer jewelry + kortingscode

DSC_0336

 

Hehhe,

Vandaag laat ik je een outfit of the day zien. Keep reading…

Deze trend zie ik veel op tumblr en andere social media zoals instagram. Laagjes met verschillende kettingen. Ik vind het er erg gaaf uitzien maar had nooit de perfecte kettingen ervoor. Van de week kreeg ik deze ketting opgestuurd van de webshop NoaNora en daardoor kon ik deze creatie maken!

 

DSC_0382

 

Zo als je kunt zien heb ik drie kettingen gecombineerd. De bovenste twee had ik al eerder.

De ketting met de steen eraan is eigenlijk een lange ketting maar je kunt hem zelf korter maken! Super handig dus.

 

DSC_0389

DSC_0333

 

Ik draag een lang vest in het grijs. Hij is lekker dik en heeft zakken. Als shirt draag ik een simpele zwarte croptop in het zwart. De hals ik hoog wat ik zelf erg mooi vind. Daaronder draag ik een highwaisted broek en mijn Adidas Superstar 2.

Ook heb ik sieraden aan. Zoals gewoonlijk draag ik mijn Daniel Wellington horloge. Daarnaast draag ik twee armbandjes. De rechter komt ook van de webshop NoaNora en de linker heb je al vaker voorbij zien komen in deze en deze blogpost.

 

DSC_0365

 

And last but not least… Speciaal voor jou heb ik een kortingscode voor de webshop! Met de code isabeau krijg je tot 28 januari 15% korting bij de webshop www.noanora.nl! (excl. sale artikelen). Have fun shopping!

 

PicMonkey Collage1

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.noanora.nl

OUTFIT INFORMATIE

Ketting 1: Forever21

Ketting 2: RavedMusthaves

Ketting 3: NoaNora

Lang grijs vest: Monki

Zwarte croptop: Primark

High waisted broek: Zara

Sneakers: Adidas superstar 2

Horloge: Daniel Wellington

Armband roze steen: HeartForFashion

Armband wit met munt: NoaNora

1 Reactie

  1. 15 januari 2015 / 13:14

    Wat een leuke kettinkjes zeg! Ze maken je outfit echt af! En ze staan samen erg leuk!

    Liefs, Valery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *