Outfit of the day, lace all over the place

P1020711_

Hee allemaal!

Het is al weer een tijdje geleden maar ik ben weer terug van vakantie en vanaf nu komt weer elke woensdag en zaterdag een blogpost online! Vandaag trap ik af met een outfit look..

 

 

P1020715_

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Ik draag een super leuk shirt van kant met lange mouwen. Zo als je kunt zien kun je hem gemakkelijk in de zomer aan maar in de winter en alles wat daar tussen in zit ook. Je zou het shirt zelf met een leren jasje combineren voor een stoer effect.

Als broekje draag ik een high waisted short die je al vaker voorbij hebt zien komen in outfit looks. Op het broekje draag ik een riem met allemaal daisies erop. Het riempje is super erg geïnspireerd op de daisies van Marc Jacobs wat ik erg leuk vind.

Als schoenen heb ik mijn grungy sandals aan die je al voorbij hebt zien komen in mijn shopblog van Londen. Ze zitten super fijn en ik ben helemaal fan!

 

Dat was de outfit. Als je wilt  kun je er natuurlijk nog een tasje bij toevoegen om het helemaal af te maken.

Ook wil ik even aan toe voegen dat ik deze foto’s op vakantie heb gemaakt en het daar heerlijk weer was. In Nederland is het weer jammer genoeg wat minder geworden de laatste tijd maar dat mag de pret niet drukken met betrekking tot deze outfit. Je kunt namelijk in plaats van een short dat high waisted is ook een lange broek aandoen met een hoge taille. Die kun je kopen bij onder andere de Forever 21 of de H&M.

 

OUTFIT INFORMATIE

Lace shirt long sleeves:

Bags, jewels & morehttp://www.bagsjewelsmore.nl/musthaves/ibiza-lace-

High waisted short:

H&M ~ niet meer verkrijgbaar

Daisie riem:

Primark

Grungy sandals:

Primark

xxx Isabeau

PS laat een reactie achter, vind ik leuk!

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.bagsjewelsmore.nl

Delen:

4 Reacties

 1. Ingrid
  23 augustus 2014 / 09:36

  Hi Isabeau, wauw wat een mooie en leuke foto’s

 2. 24 augustus 2014 / 19:12

  Wauw ik ben blij dat je mn foto’s hebt geliked op instagram en ik daardoor op je blog terecht ben gekomen! Je hebt echt een mooie blog en ik verbaasde me erover dat je nog maar 30 volgers hebt (niet dat ik er meer heb hoor, haha). Maar ga zo door en dan schieten die getallen wel omhoog! Xxx

 3. Davinia
  18 november 2014 / 19:16

  Wauw, wat ben jij een prachtig mooi meisje. Ik heb een tijdje geleden op je blog gekeken maar was helemaal vergeten de updates te bekijken. Vandaag kijk ik dus heel je blog terug haha.. Je hebt echt een geweldige stijl en super mooie foto’s. Je bent echt een heel mooi meisje, leuke blog Isabeau! Ga zo door! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *