OUTFIT OF THE DAY | HAPPY NEW YEAR WITH SACHA SHOES

 

Leather look with sparkly details! Lees verder…

 

Al draag ik vaak veel verschillende kleuren en hou ik van colourblocking, ook helemaal zwarte outfits vind ik erg tof. Zeker een full on leather look!

In deze outfit combineer ik een lange leren jas. Deze kocht ik vorig jaar in een vintage winkel en hij is echt perfect! De lengte is erg mooi en hij is niet té oversized. Hieronder draag ik een zwarte col. Dit is een wolmix, waardoor dit shirt in combinatie met deze jas heerlijk warm is.

Ook draag ik een faux leather broek die wijd uitloopt. Ik vind deze zo tof! Ik had al een faux leather culotte broek, die ik zo vaak droeg dat ik ook graag een langere faux leather broek wilde om te dragen als het wat kouder was.

Daarnaast draag ik een leren pet en een hele toffe tas! Deze tas is van Bullagi en ik vind het model zo tof! Ook het handvat vind ik erg mooi en door de combinatie van het model en het handvat vind ik de tas er erg mooi chique uitzien.

Last but not least de schoenen die ik draag! Ik draag lage lakleren Dr. Martens. Ik vind Dr. Martens heel tof en zeker ook om te combineren tijdens de feestdagen. Om deze schoenen nog feestelijker te maken draag ik ook sparkly socks! Deze glitter sokken hebben een gestreepte print van goud en zwart en ook een klein ruffeltje aan de bovenkant, hoe leuk!

Naast deze schoenen zijn er nog veel meer leuke damesschoenen te vinden voor zowel een meer feestelijke outfit óf juist om het nieuwe jaar fris te beginnen!

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Jacket, Vintage | Shirt, Rosemunde | Trousers, Bershka | Hat, Vintage | Bag, Bullagi | Socks, SACHA | Shoes, Dr Martens by SACHA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *