Outfit of the day, dress well

DSC_0082_

 

Hehee,

Vandaag een outfit die perfect tussen het chique, stoere en comfortabele in ligt. Keep reading…

Als je vaker mijn blog bekijkt weet je dat ik vaak t-shirt jurkjes draag. Ze zitten erg fijn en ook het combineren ervan is a piece of cake. Laatst kocht ik een nieuwe in een erg mooie, herfstige kleur. Namelijk donker paars/ bordeaux rood. Deze kleur zie je elk najaar weer terug komen en is erg mooi.

 

DSC_0077_

 

Over het jurkje draag ik een lekker dik, fluffy vest die ik al vaker aan heb gehad in verschillende blogposten. Omdat niet alleen de binnen, maar ook de buitenkant ontzettend lekker warm is zou je hem ook als jas kunnen gebruiken maar omdat het jurkje korte mouwen heeft draag ik hem als vest. De kleur van het vest is wit met een zwart aan het begin van de haartjes wat zorgt voor een mooi kleureneffect.

 

DSC_0087_

 

Verder draag ik een prachtige ketting die je ook al in deze blogpost hebt kunnen bewonderen. Doordat hij niet alleen goud maar ook wat zilver heeft kan hij bijna overal bij en geeft een mooi extra effect aan de outfit.

 

DSC_0088_

 

Als laatste draag ik nog een normale zwarte panty en mijn mat zwarte Doctor Martens. Door die schoenen maak je de outfit een stuk stoerder maar sneakers eronder staat ook altijd erg leuk.

OUTFIT INFORMATIE

T-shirt dress: H&M

Fluffy vest: www.twinkeltje.nl

Statement ketting: www.trendyneeds.nl

Zwarte panty: H&M

Schoenen: Doctor Martens

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *