Memories

DSC_0101

 

Hee!

Iedereen heeft ze wel, prachtige herinneringen. Tijd om ze in een fotoalbum te doen! Keep reading…

Ik ben al vaker naar verre landen afgereisd voor vakantie. Dit vind ik erg gaaf en wilde de foto’s van deze reizen allemaal samen in een fotoboek stoppen zodat ik daar altijd op terug kan kijken.

Het fotoboek heb ik gemaakt met de website www.webprint.nl. Daar kun je heel makkelijk een fotoboek maken die helemaal naar jou smaak is. Zo kun je de grootte van de foto’s bepalen, de indeling en als je tekst wil toevoegen kan dat ook! Je kunt zelfs uit verschillende lettertypes kiezen die je dan weer in de kleur naar jou keuze kunt veranderen. Het fotoboek samenstellen ging erg gemakkelijk omdat alles duidelijk staat uitgelegd. Zeker als je je foto’s van te voren uitkiest ben je zo klaar met het maken van het album!

Hieronder laat ik een paar foto’s zien hoe mijn fotoboek er uiteindelijk uit ziet. Ik heb gekozen om eerst een grote afbeelding erin te doen met tekst en daarna twee bladzijdes met daarop drie foto’s van die specifieke reis.

 

DSC_0081

DSC_0085

DSC_0086

DSC_0093

DSC_0094_ DSC_0078

 

Ook kun je bij de webshop andere dingen naar jou smaak maken zoals stickers, klokken of kalenders. Voor een kerstcadeau kun je daar ook terecht door de kerstballen en -sokken eigen te maken met jou foto!

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.webprint.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *