OUTFIT OF THE DAY | CAMO COAT

 

Camo outfit! Lees verder…

 

 

Naast alle verschillende felle kleuren houdt ik ook erg van khaki-groen. In deze outfit combineer ik maar liefst drie nieuwe items!

Het eerste item is natuurlijk de jas met camouflage print. Deze jas zit echt heerlijk (maar echt serieus, meest fijne jas die ik ook heb gehad!) en is ook nog eens super functioneel! De binnenkant van de jas is dik en heeft een mooie kleur groen. De buitenkant heeft een print die eruit ziet alsof de jas vintage is, wat ik erg tof vind!

Het tweede nieuwe item is de trui die ik aan heb. Deze is van Maria Tailor en is wit met groene vogels erop. Dit is een super fijne trui en perfect voor de dagen dat je wat meer casual wilt zijn!

Het laatste nieuwe item is de tas die ik draag. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie chique zwarte tas met een ritssluiting waar ook mijn laptop in zou passen en deze tas is het uiteindlijk geworden! Dit is een tas van Guess die naast handvaten ook een lang hengsel heeft waardoor je hem ook om je schouder kan hangen. Ik weet zeker dat deze super goed van pas gaat komen en dat ik hem vaak ga gebruiken!

Verder draag ik in deze outfit een khaki-groene broek, witte sneakers en een zwarte baret.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Camo coat, Zoe Karssen via Maison-Lab | Sweater, Maria Tailor via Maison-Lab | Bag, Guess via Maison Lab | Pants, MANGO | Sneakers, DIESEL | Hat, Unknown

 

Fotografie: Sofia Torreman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *