Outfit of the day, button skirt

  DSC_0135

 

Hehee,

De laatste tijd zie ik ze vaak voorbij komen, de button skirts. Ik zelf vond deze erg leuk en kocht een licht bruine suède. Vandaag combineer ik hem in een outfit! Lees verder…

In deze outfit combineer ik het rokje in een wat zomerse outfit, maar ik ga deze zeker ook vaker combineren in een outfit voor wat slechter weer (wat we hier in ons kikkerlandje jammer genoeg vaak hebben…).

 

DSC_0130

DSC_0137

 

Het rokje is licht bruin en van nep suède. Aan de voorkant zijn twee grote zakken. Ook heeft hij aan de voorkant knoopjes, daarom wordt dit rokje een button skirt genoemd. Deze knoopjes op het rokje zijn niet echt, je det het rokje namelijk gewoon met een rits dicht aan de achterkant, haha!

Op het rokje draag ik een wit met zwart gestreept hemdje. De hals vind ik erg mooi aan de top, deze is namelijk hoog. Het topje is van een soort ribbeltjes stof gemaakt, waardoor hij erg fijn is om te dragen.

 

DSC_0146

DSC_0147

 

Als schoenen draag ik mijn wit met zwarte Adidas Superstar, die goed bij de top matchen.

Ook draag ik een ronde, bruine zonnebril, waar je hier meer over kunt lezen.

 

DSC_0181

DSC_0190

 

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Rokje | H&M

Topje | Brandy Melville

Sneakers | Adidas Superstar

Zonnebril | Zerovintage

 

4 Reacties

  1. 7 september 2015 / 13:09

    Hele mooie outfit! Ik vind je zonnebril ook supermooi.

  2. 13 september 2015 / 16:15

    Heel leuk gecombineerd zo met die streepjestop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *