Longchamp bag

DSC_0304

 

Hee!

Zoals ik in deze blogpost al vermeldde, heb ik een Longchamp tas gekocht! Lees verder…

Ik wilde al een tijdje graag een Longchamp tas. Het liefste wilde ik de medium Le Pliage, in het zwart met ook een zwart handvat. Deze kon ik helaas nergens meer vinden, dus koos ik uiteindelijk voor een zwarte/donker grijze, met een normaal, bruin handvat. Het handige aan deze tas is, is dan je hem erg klein kunt opvouwen.

 

DSC_0154

DSC_0152 

De kleur zwart van de tas ziet er in verschillende licht anders uit. Soms lijkt hij wat donker grijs, of zelfs erg donker groen.

De tas heeft echt een perfect formaat. Mijn laptop past er mooi in en dan is er nog ruimte genoeg voor vele andere spullen. Ik ga deze tas dus zeker gebruiken voor school! Vanaf maandag begint mijn eerste echte schoolweek na twee introductie weken. Ik ga International Lifestyle Studies studeren aan Fonty’s Tilburg. Ik heb hier echt heel veel zin in en ben benieuwd naar het verschil tussen de middelbare school en een studie.

 

DSC_0299

DSC_0304

 

Verder vind ik het ook fijn om deze tas mee te nemen naar de stad. In het begin zit er dan natuurlijk alleen je portemonnee, mijn mobiel en een flesje water in, maar als je dan iets hebt gekocht, kun je die tas makkelijk in de Longchamp tas doen, zodat je maar met een tas aan het sjouwen bent!

Deze Longchamp tas kun je onder andere hier kopen en kost €65,-

Xxx Isabeau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *