Outfit of the day | black and a bag

DSC_0241_

 

Hee,

Tijd voor een everyday outfit! Lees verder….

 

DSC_0236_

DSC_0241__

DSC_0218

 

Namelijk een gehele zwarte outfit met een gekleurd tasje. Deze outfit is lekker chill, met niet veel poespas. Ik draag namelijk een zwarte, leren broek, die trouwens echt super fijn zit! Aan de binnenkant zit namelijk een erg zacht stofje. Daarop draag ik een basic, zwart t-shirt die wat oversized is en hoog sluit. Daarover heen een lang, zwart boyfriend jasje, die ik echt zoo tof vind!! Dit jasje kan je eindeloos combineren met van alles!

Verder heb ik grijze glittersokjes aan, wat ik een erg leuk effect vind geven met de sportieve sneakers.

Last but not least heb ik ook nog een tasje bij me. Zelf vind ik dit tasje meer iets voor de zomer, maar bij een zwarte outfit kan het ook wel. Hij heeft een turquoise kleur, en heeft een gouden chain.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pants, Saint Tropez | Coat, Loavies | Socks, Oysho | Sneakers, Adidas | Bag, Elle fashionstore

In samenwerking met Saint Tropez | Loavies | Elle fashionstore

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *