Details of the day | A precious

DSC_0186_

 

Hee,

Ik heb altijd al van sieraden gehouden, maar deze, wauw!! Lees verder…

 

DSC_0198_

DSC_0175_

DSC_0197_

DSC_0186_

DSC_0263_

 

Ik ontving een aantal sieraden van Aline Precious een sieraden merk die elegante en tijdloze sieraden maakt, voor iedere vrouw wils. Haar nieuwe collectie is de Elegantie Collection, en echt álles is zo mooi, believe me!

Ik ontving een armband, een ring en oorbellen. De armband is goud en is een soort gesp. Ik hou wel van de wat grotere armbanden wat deze armband ook is, maar de armband is toch heel subtiel. Hij staat overal erg mooi bij, ook in combinatie met de ring.

De ring is ook goud en heeft twee cirkeltjes, een grote en een kleine. Ik heb best dikke vingers, dus ik had nooit verwacht dat ik de ring zou passen, maar hij past ect perfect! Ook hier ben ik zo enorm blij mee. Alle sieraden zijn trouwens gemaakt van koper, waardoor ze erg lang goed blijven en niet afgeven!

Dan de oorbellen. Deze deed ik gelijk in. Ze zijn minimalistisch wat ik super vind! Je kunt ze dragen als een A, een V maar ook opzij als een soort pijltje. Ik heb wat complimentjes gekregen over deze oorbellen, ze zijn dan ook echt super tof!

Op de site staan nog meer erg leuke oorbellen, maar natuurlijk ook andere sieraden, dus neem zeker een kijkje! Ook leuk om cadeau te geven/vragen!

Je gaat deze sieraden vast en zeker nog vaak voorbij zien komen in outfit looks en op mijn instagram.

Xxx Isabeau

SHOP THIS JEWELRY 

Bracelet | Ring | Earrings

In samenwerking met Aline Precious

3 Reacties

  1. 12 maart 2016 / 15:26

    Wat een prachtige sieraden! Het tasje op de foto is trouwens ook erg mooi 😀

  2. 12 maart 2016 / 18:32

    Oeh zo mooi! Ik houd normaal gesproken niet heel erg van goud, maar moet zeggen dat ik het nu wél echt mooi vind. Ga even op de site kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *