Outfit inspiratie, pop of colour

invito

Hehee,

Ook al is het pas net februari ik kijk alweer uit naar de zomer, maar eerst moet natuurlijk nog de lente komen.Vandaag geef ik jou wat outfit inspiratie voor dat seizoen! Keep reading…

De felle schoenen komen weer terug dit seizoen maar hoe moet je deze nou combineren? Het liefst zou ik elke dag alleen maar zwart dragen en daar passen natuurlijk felle schoenen erg goed bij. Daarom koos ik voor deze outfit inspiratie ook voor een look met basic kleuren zoals zwart. Daardoor vallen de schoenen ook meteen op.

Bekijk de look hier:

invito

 

De laatste tijd vind ik turtle neck shirts erg leuk en daarom heb ik die ook in deze outfit gecombineerd. Het is er een met streepjes en lange mouwen. Als broek heb ik gekozen voor een leather look broek in het zwart. Ik vind die er altijd super gaaf outfit en hij maakt de outfit een stuk stoerder. Als jas koos ik een lange zwarte jas, wat erg classy is. De zonnebril maakt de look af en ook de lippenstift mag niet ontbreken. De kleur van de lippenstift lijkt op die van de schoenen, alleen dan een tintje lichter.

 

 

 

shoes

 

De schoenen zijn de Nike Kaisha Run. Ik kende deze soort van Nike nog niet maar ik vind ze super vet!

VERKOOPINFORMATIE

Nike Kaisha Run Sneakers: Invito

(Hier vindt je de links van de kledingstukken uit de outfit via polyvore)

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met Invito Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *