Nieuwe lay-out!

hheader

 

Helloo,

Ja je ziet het goed! De lay-out van www.byisabeau.nl is veranderd en heeft een herfstig thema gekregen…

2 weken geleden heb ik een shoot gehad met Bobbie van den Bosch van BB Fotografie (website, facebook). Omdat mijn vorige header en foto erg zomers waren wilde ik graag een meer herfstiger thema omdat het nu ook herfst is.

We zijn naar het bos gegaan en hebben heel wat foto’s genomen. Niet alleen foto’s voor mijn site maar ook voor de site van BB fotografie.

In deze post laat ik jullie een paar foto’s zien van de shoot en verder kun je natuurlijk de nieuwe lay-out van de site bewonderen. Ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat met daarin wat je er van vindt!

1

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

OUTFIT INFORMATIE

Statement ketting: Forever 21

Zwart shirt: Newyorker

Ik weet nog niet precies wanneer ik de winnaar bekend maak van de winactie, maar als ik het weet zal ik het meteen zeggen! Tot maandag!

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met BB fotografie

3 Reacties

 1. Doelse
  5 oktober 2014 / 10:10

  Heel leuk! Mooie foto’s! X

 2. 7 oktober 2014 / 16:02

  Mooie lay-out! Alleen je umh, hoe heet dat, foto bovenaan je pagina is echt HUGE…. en die zie ik maar een klein stukje. Ook moet ik daardoor vet ver scrollen voor ik de rest van je pagina zie… Dus die zou ik wat verkleinen!

  • Isabeau
   Auteur
   7 oktober 2014 / 16:05

   Ja dat hoorde ik van iemand anders ook al, erg raar want ik zie dat zelf niet. Misschien omdat ik google chrome gebruik zie ik dat niet, i don’t know…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *