NEW IN | COOL GIFTS

 

Even geleden ontvang ik een aantal toffe gadgets. Vandaag laat ik ze aan je zien! Lees verder…

 

 

 

Het eerste gadget is een speaker pillow. Ik was super benieuwd naar dit product toen ik deze op de site voorbij zag komen. Het is namelijk een kussen met daarin een speaker. Het is de bedoeling dat je bijvoorbeeld je telefoon aansluit aan het draadje en dan muziek of bijvoorbeeld een youtube video opzet. Je kunt dan heerlijk op het kussen gaan liggen (die écht lekker ligt) en dan hoor je het geluid uit het kussen komen, hoe tof! Dit is ook erg fijn als je moeilijk in slaap komt, dan kun je muziek of ander fijn geluid opzetten en hoef je niet moeilijk te doen met oortjes en maak je niemand anders wakker. Ik ben fan!

 

 

Het tweede item dat mijn aandacht trok op de site was deze lamp in de vorm van een dinosaurus. Ik vind deze zoo leuk, haha! Hij is een witte orgami lamp en erg leuk als decoratie. Deze dinosaurus lamp is er ook  in de kleuren oranje en groen.

 

 

Als laatste koos ik voor een pegboard. Deze vind ik al een tijdje super tof. Je kunt er verschillende quotes of verhaaltjes op schrijven met de kleuren geel en wit. Er zitten 350 letters en symbolen bij dus je kunt eindeloos wisselen van tekst. En hoe leuk is deze op flatlay’s!

 

Al deze producten komen van de webshop COOLGIFT, waar je veel gadgets kunt komen voor zowel mannen als vrouwen. Dus ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje voor iemand? Neem dan zeker een kijkje!

Xxx Isabeau

 

SHOP THE ITEMS

Speaker Pillow | Dino Lamp | Peg Board

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *