Interior inspiration

RKNL20 Salontafel : Salon- & bijzettafels van RKNL

 

Hehee,

Ook al is het niet zo koud buiten als ‘het zou moeten’, toch zitten we nu massaal binnen. Lees verder…

En omdat we de meeste tijd binnen spenderen, gaan we ook meer kijken naar ons interieur en dat we misschien wat willen veranderen aan ons interieur.

Je kunt natuurlijk kleine decoratie dingetjes toevoegen of weghalen, of je kan alles gaan omgooien en bijvoorbeeld een nieuwe tafel gaan kopen. Een eettafel, salontafel en ga zo maar door.

De Nederlandse ontwerper Ronald Knol van RKNL heeft veel leuke en vernieuwende tafels ontworpen die in veel verschillende interieurs passen. Ze passen zowel in minimalistische kamers, als in romantische, strakke, huiselijke of industriële kamers.

Hier een paar voorbeelden van de tafels ontworpen door ontwerper Ronald Knol:

 

RKNL20 Salontafel : Salon- & bijzettafels van RKNL

 

Deze tafel past natuurlijk perfect in een minimalistisch huis, maar zoals je kunt zien staat het ook erg gaaf in een stoer interieur.

 

Eettafel One : Tafels van RKNL

 

Deze eettafel past ook in veel interieurs. Net zoals het andere tafeltje kan deze in een minimalistische keuken, een wat huiselijkere keuken, maar door de stoere lijnen van de tafel ook in een industriële kamer.

Al deze inspiratie plaatjes van tafels komen van de site homify.nl. Meer ideeën voor eetkamers vind je daar! Op die site vind je verschillende inspiratie dingen voor je huis. Zo heb je een pagina waar verschillende ruimtes op staan, die gefotografeerd zijn om als inspiratie te bieden voor je eigen interieur.

Verder vind je een lijst van professionals, bijvoorbeeld ontwerpers en architecten. Zo kun je de werken van die professional bekijken en zo in contact komen.

Op de site kun je verder onder het kopje ‘producten’ producten zien die de ontwerpers hebben ontworpen.

Erg handig dus, want je hebt veel professionals en producten op éen website staan, wat makkelijker is als je specifiek opzoek bent naar een ontwerper of product!

Xxx Isabeau

|| Deze blogpost is in samenwerking met www.homify.nl ||

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *