home decoration inspiration #1

PicMonkey Collage

 

Hehee,

Een ding wat ik ook erg leuk vind is interieur en de inrichting van huizen. Vandaag laat ik je een paar decoraties zien die ik helemaal geweldig vind! Lees verder…

Op Otto.nl hebben ze veel verschillende woonaccessoires, en vandaag zet ik mijn favorieten op een rijtje!

12868415

Als eerst, de koper trend. Je ziet steeds vaker de koper kleur terug komen in het interieur en ik ben fan. De schaaltjes zijn natuurlijk bedoelt om etenswaar in te doen, maar mij lijken ze super leuk om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen.

4344052

Een van de dingen die ik echt te gek vind in een interieur is een buffel schedel (als me volgt op Pinterest was je daar al achter haha!). Meestal zijn die erg duur, maar deze is niet eens €40 en zit er super uit!

12382341

 

Ook de stolpen trend spreekt me erg aan. In mijn eigen kamer heb ik er ook twee staan, met nep cactussen eronder (i know, het meest ultieme ‘ik heb geen groene vingers’ wat er is, haha!). Ook deze vind ik erg leuk, omdat er super veel plantjes onder staan.

6445582Losse vetplantjes in een wit, simpel vaasje is natuurlijk ook nooit mis!

 

 

10000497

 

Dan een mooi wit vaasje. Zelf zou ik deze gewoon als decoratie neerzetten, niet eens met bloemen erin, omdat die gewoon super mooi is van zichzelf! Maar hij zal zeker ook goed staan met een mooie bos fleurige bloemen erin.

11162349

 

Ook ben ik erg fan van de industrie trend. De lamp vind ik daarom super!

6878702

Dan de lantarens. Deze doen me een beetje terug denken van Marrakech, waar ze veel van zulke lantarens hadden.

 1184003810000474   

Verder vind ik fluffy kussens erg leuk, en een quote in een lijstje vind ik ook altijd erg mooi staan.

Zo als je kunt zien hou ik erg van wat minimalistische dingen en rustige kleuren.

Xxx Isabeau

 

VERKOOP INFORMATIE

Koperen schaaltjes: Otto

Buffel schedel: Otto

Plantje onder stolp: Otto

Vet plantjes in pot: Otto

Witte vaas: Otto

Industrie lamp: Otto

Zilveren lantarens: Otto

Licht roze kussen: Otto

Lijst met quote ‘Peace’: Otto

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *