Happy socks!

DSC_1775

 

Hee!

Sokken! Het zijn dingen die ieder mens heeft, en meestal zijn dat zijn dat gewoon witte of zwarte sokken, maar dat kan leuker! Lees verder…

Ik heb het natuurlijk over Happy Socks! Dit label heeft meerdere soorten sokken met leuke kleurtjes.

 

DSC_1747

DSC_1748

Ik heb de blauwe sokken met bolletjes. Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik erg van de kleur blauw hou, dus deze sokken zijn helemaal in mijn straatje, haha!

De gehele sok is van een felle kleur blauw. Verde zitten er donker blauwe/zwarte bolletjes op, wat de sokken ‘ happy’  maakt.

 

DSC_1760

DSC_1777

DSC_1778

 

De Happy Socks kun je onder andere bestellen bij www.overhemden.com. Zoals je aan de naam kunt zien, is de webshop vooral gespecialiseerd in overhemden. Maar bij hen staat niet de overhemd centraal, maar het vinden ervan. Ze hebben namelijk een speciale zoekmachine waardoor je snel en eenvoudig een specifieke boordmaat en kleur kunt kiezen. Dus zoek je nog een leuke cadeautje voor je vader/vriend etc., neem dan daar een kijkje!

Vaak zie ik nu op tumblr en weheartit, dat meisjes hogere sokken combineren met sneakers. Ik probeerde het ook uit met deze Happy Socks, maar weet niet echt wat ik er van vind.. Wat vindt jij hiervan?

 

DSC_1781

 

Xxx Isabeau

 

PRODUCT INFORMATIE

Happy Socks blauw | Overhemden.com

|| Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.overhemden.com ||

3 Reacties

  1. 6 maart 2016 / 20:06

    Leuke post. Ik ben inmiddels fan van de Happy Socks. In eerste instantie voor de kids, maar nu voor het hele gezin ;-). Sneaker met Happy Socks staan je trouwens prima.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *