HAPPY HALLOWEEN DINNER PARTY

DSC_0865_

 

Hee,

Afgelopen maandag gaf ik een halloween feest! Lees verder…

Omdat ik de dag voor halloween jarig ben (30 oktober) leek het me dit jaar leuk om een echt halloween feestje te geven! Ik vind halloween altijd helemaal geweldig en dit jaar kon ik helemaal los gaan!

Ik gaf een halloween dinner party. Van te voren zocht ik inspiratie op internet, maar kwam niet echt iets specifieks tegen voor volwassenen. Daarom schrijf ik alles wat ik voor het feest heb gedaan en gemaakt, voor degene die inspiratie zoeken voor hun eigen halloween feest! (Sla de link anders op voor volgend jaar! ;)) Ik vertel je wat over de versiering, het eten/snacks en mijn outfit.

VERSIERING
Voor de versiering ben ik naar verschillende winkels gegaan. Een tip is om later in oktober te gaan shoppen voor de versiering, want sommige winkels hebben dan op de halloween artikelen 50% korting (xenos etc). Als eerst ging ik naar de SoLow. Dit is echt een halloween wahallah en hier kun je echt álles vinden wat je maar nodig zou kunnen hebben! Let wel op dat sommige dingen aan de wat duurdere kant zijn, en je die in andere winkels goedkoper kan scoren! Ik kocht hier onder andere wat slingers, een groot bord/dienblad, serpentine, confetti (in de vorm van pompoenen), photobooth stokjes en een spinnenweb. Ook kocht ik een aantal dingen bij de xenos, zoals emmertjes, snoep, afgehakte vingers en cupcake vormpjes. Als laatste ging ik naar de Action en kocht slingers, wat nep insecten/spinnen, nep prikkeldraad en snoep. Dit klinkt als heel veel, maar als je alles uitstalt valt het wel mee, haha! Ook qua prijs valt het erg mee.

 

DSC_0845

DSC_0847

DSC_0851

DSC_0857

DSC_0860

DSC_0865

DSC_0918

DSC_0872

DSC_0875

 

ETEN/SNACKS
Er kwamen ongeveer 15 mensen, dus er moest genoeg eten zijn. Hier een lijstje met alles wat ik klaarmaakte:

 • Pompoensoep
 • Hartige taart > kaas broccoli – 3 kazen – mediterraanse groenten
 • Wraps > gerookte zalm/komkommer – salami/sla – zongedroogde tomaat/pesto
 • Pasta salade met oa tonijn
 • Salade met appel en walnoten
 • Pizza > Mozzarella – Salami
 • Mummie knakworstjes
 • Guacamole met doritos chips
 • Pompoen hummus met Turks brood

 

Na het eten had ik wat snacks neergezet:

 • Ogen brownies
 • Verschillende soorten ‘eng’ snoep
 • Chips/popcorn
 • Groene ranja

 

DSC_0932

DSC_0934

DSC_0933

DSC_0912

DSC_0930

DSC_0892

DSC_0894

DSC_0956

DSC_0966

DSC_0896

 

OUTFIT
En dan, last but not least, mijn outfit!

Ik droeg een wat langere, wijde zwarte rok met een doorschijnend shirt met een bralette eronder. Ik had een grote choker om, die paars en harig was (nog niet aan op de eerste foto). Verder had ik iets op mijn hoofd, zwarte lipstick op en had ik een klein spinnetje getekend bij mijn oog. Als schoenen droeg ik natuuuurlijk mijn monster schoenen!

 

DSC_0908

DSC_0979

DSC_0947

DSC_0146_

 

Ik heb een super leuke avond gehad en vond het erg leuk om te organiseren!

Heb je vragen voor je eigen halloween party? Stel ze gerust in de comments!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *