DUTCH DESIGN WEEK STRIJP S 2016

DSC_0706_

 

Hee!

In de hefstvakantie nam ik een kijkje bij de Dutch Design Week! Lees verder…

 

Voor mijn studie International Lifestyle is het altijd wel een must om naar de Dutch Design Week te gaan. Dit omdat daar veel nieuwe concepten worden gepresenteerd die goed van pas kunnen komen bij het trendwatchen.

Dit jaar ben ik er een dag naar toe gweest, en wel naar Strijp – S. Hier waren verschillende dingen te zien in bijvoorbeeld het klokgebouw, op het plein en meer. Zelf vond ik het klokgebouw dit jaar wat tegenvallen, en ga volgend jaar zeker ook naar het andere gedeelte van DDW, namelijk de gradiuaton show.

Vandaag laat ik je wat foto’s zien die ik heb gemaakt die dag!

 

DSC_0653

DSC_0659

DSC_0673

DSC_0679
IKEA X DDW. Design collectie voor de gewone consument

DSC_0687

DSC_0690

DSC_0731

DSC_0745

 

Ben jij dit jaar naar bij de DDW geweest?

Xxx Isabeau

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *