DETAILS OF THE DAY | RENARD WATCH

DSC_1464_

 

Hee,

Vandaag laat ik je mijn nieuwe horloge zien! Lees verder…

 

DSC_1467_

DSC_1631_

 

Horloges zijn altijd perfect om je outfit af te maken of om een persoonlijke touche te geven. Ik heb een aantal horloges, en allemaal zijn ze met de kleur rose goud. Deze kleur vindt ik voor een horloge het mooiste en vindt ik ook het beste bij mijn huid passen. Niet te koud, zoals zilver, en niet te warm, zoals goud. Veel van mijn horloges zijn rose goud gecombineerd met zwart. Deze is anders, want de wijzerplaat is namelijk kobal blauw! Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik erg van blauw hou. Ook op mijn instagram staat die kleur centraal.

Dit horloge is erg chic en ik vindt vooral de schakels van het horloge heel mooi! Je zou misschien denken dat het horloge moeilijk te combineren is, maar dat is het zeker niet! Hij match met heel veel kleuren, zoals zwart, grijs, bordeaux rood, wit, beige en ga zo maar door! Verder gaat dit horloge vast mooi staan tijdens de feestdagen, met bijvoorbeeld donker blauwe nagellak!

Het horloge komt van het merk Renard, waar ze een grote collectie van mooie, minimalistisch horloges hebben, voor hem en haar! Ik ben erg blij met het horloge en raad het merk Renard ook zeker aan als je opzoek bent naar een leuk (verjaardags)cadeau!

 

DSC_1629_

DSC_1464_

DSC_1632_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS WATCH

Renard Elite Ocean Blue Rose Gold Link Watch

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *