BYE 2018, HELLO 2019

 

Vandaag blik ik terug op het jaar 2018! Lees verder…

 

Wauw, wat was 2018 een fantastisch jaar! In 2018 verhuisde ik naar Parijs, woonde ik voor het eerst op mezelf, liep ik stage bij  trendforecaster Lidewij Edelkoort, werd ik 21 jaar, ging ik voor het eerst op zomervakantie met vriendinnen, ben ik begonnen met afstuderen voor mijn Bachelor diploma, ging ik naar het Tropenmuseum, het Textielmusem, De Pont, Dutch Design Week, de show van Zoe Karssen op Fashion Week en ontdekte hidden hotspots in Parijs. In 2018 reisde ik naar Parijs, Antwerpen en verschillende plaatsen in Kroatië en Bosnië.

Ik had veel plezier in het maken en bedenken van outfits, struinde ik heel wat uren in Parijs, bezocht terug in Nederland toffe events en pressdays, shopte heeel veeel vintage items en verkocht ik ook mijn oude kleding tijdens de Closet Sale op de dwalerij.

 

Event NYX @Amsterdam

 

Samenwerking Adidas

 

Event Viktor&Rolf X Zalando @Amsterdam

 

Photoshoot by Sofia Torreman @Eindhoven

 

First photo in Paris!!

 

Friends @Paris

 

@Paris

 

Favorite new dress found in Paris

 

@Louvre, Paris

 

Finding beautiful spots in Paris @Grande Moskee

 

Antique Market @Paris

 

Antique Market @Paris

 

Holiday! @Komarna, Croatia

 

@Split, Croatia

 

@Peljesac, Croatia

 

@Dubrovnik, Croatia

 

Colourblocking party!

 

 

Zoë Karssen Fashion Show @Fashionweek

 

My First Gucci Bag!

 

Ik had in 2018 samenwerkingen met de merken NYX Cosmetics, Adidas, Pixers, Sparkz, Wown! Kwantum, Maison-Lab, Bijenkorf, SCHULZ BY CROWD, My Jewellery, Nelson Schoenen, Britt Sisseck, Sacha, Ice Watch, Tales on Silk, Bluetoothspeakercenter, Elise Store, Bold Banana, Levi’s, Lucardi, Workout Gear, NA-KD, Designer outlet Roermond, VanHaren, Gillette, Femme Luxe, Chiquelle.

Ik plaatste in 2018 68 blog posts, waaronder 37 ‘outfit of the day’ looks, 15 event/travel blogpost, en daarnaast nog 16 andere blogposts! Ook plaatste ik dit jaar 127  foto’s op Instagram!

 

Ook 2019 wordt een super jaar! In dit jaar ga ik afstuderen, begin ik waarschijnlijk met mijn master opleiding en ga ik weer veel nieuwe leuke plekken ontdekken!

Bedankt allemaal voor dit fantastische jaar en ik wens jullie heel veel geluk in 2019!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *