Victoria Secret Bodysplash

DSC_0254

 

Hehhee,

Vandaag laat ik aan je zien welke VS bodysplashes ik heb gekocht! Keep reading…

Laatst waren er weer Victoria Secret Bodysplashes te verkrijgen bij de Etos. Ik heb er twee ingeslagen die ik het lekkerste vond ruiken.

Als eerste vond ik de roze met rode erg lekker ruiken. Het is de geur Red plum & Freesia en heet Pure Seduction. Het is een van de bekendste bodysplash van VS en ruikt erg zoet. De verpakking ziet er chique uit door het goud. De bloemen op de achterkant kun je niet erg goed zien doordat het rood op rood/roze is.

 

DSC_0259

 

De tweede die ik kocht vind ik het lekkerste ruiken van allemaal. Het is de geur Solar jasmine & pomelo en heet True Escape. Hij viel me als eerst op door de mooie verpakking met groen en paars.Ook ziet deze er chique uit door de gouden details. De geur vind ik echt heerlijk en ik denk dat ik deze zeker vaak ga gebruiken!

 

DSC_0257

 

Verder zit er in de Victoria Secret bodysplash Aloe Vera, wat onder andere je huid kalmeert als het verbrand is. Ook zit er kalmerende kamille in.

Bij de Etos kostte deze VS bodysplash €8,99 per stuk

 

DSC_0252

 

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 21 januari 2015 / 14:32

    ik heb er al zo vaak mee in mijn handen gestaan maar toch nog nooit gekocht. Ik kan nooit kiezen welke ik neem. Misschien volgende keer toch maar eens eentje proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *