Statement ringen stash

10

Hee!

Vandaag laat ik je al mijn statement ringen zien die ik op dit moment op in mijn bezit heb. Zoals je zo ziet zijn het er een aantal en zullen er vast nog veel bijkomen! Lees verder…

 

Als eerst een ring die je al voorbij hebt zien komen in deze blogpost. De ring heeft drie verschillende stenen met verschillende groottes en kleuren. De ring komt van de H&M en kost €6,99.

1

De tweede ring heb je ook al eens voorbij kunnen zien komen in deze blogpost. Het is een gouden ring met een wit plat vlak wat lijkt op een soort steen. De ring komt van de webshop Coloured Candy. (niet meer verkrijgbaar)

2

 

Dan de volgende ring. Het is een zilveren ring met een blauw kleurige steen. Ik vind zulk soort sieraden altijd erg mooi! Ik kocht deze ring bij MiniInTheBox voor €2,76 (ja echt!)

3

 

Dan nog een ring in diezelfde stijl. Deze is wat meer brons en heeft een zwarte steen. Ook deze bestelde ik bij MiniInTheBox, voor €1,97. (Nu afgeprijsd naar €0,98, whaaat?!)

4

 

De volgende ring is een meer apartere ring dan normaal. Het is een soort harnas om je vinger heen. Hij is van een zilveren kleur. Deze ring zag je voorbij komen in deze blogpost. De ring is van de webshop ItsAboutStyle en kost €5

5

 

Deze ring is niet echt een statement ring, maar wel een wat grotere ring. Hij is goud en heeft streepjes die van dik naar dun gaan. De ring komt van de Primark.

6

 

Dan again een ring met een steen. Deze ring zat in een set van twee. De ene is van een mooie blauw met witte kleur en de andere zwart. Deze ringenset komt van de H&M en kost €6,99.

 78  

 

De laatste ring is ook echt een ring die bij me past. Hij is erg groot en zilver. Daarin staan allemaal dingen gegraveerd. Deze vind ik super gaaf! Ook deze kocht ik, jawel, bij MiniInTheBox voor maar  €3,95.

9

 

Hopelijk vond je het leuk om een keer een stash te zien! See you next time!

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 30 maart 2015 / 11:08

    O gaaf! Ik heb die eerste ook gekocht (komt morgen in mijn shoplog) ik had hem dus bij jou voorbij zien komen wist het even niet meer haha.

    De tweede vind ik ook erg mooi <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *