Review TelecomTelecom

DSC_0269

 

Hee!

Laatst ontving ik drie verschillende hoesjes voor mijn iPhone 5S. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan snel verder!

Als eerste dit mooie rode hoesje. Het is een hard-case van het merk Dolce-Vita. Het is een erg mooie kleur en het heeft ook een mooie glans. Hij past erg mooi om de iPhone heen en is van een stevig materiaal gemaakt.

 

DSC_0302_

DSC_0309

PicMonkey Collage1

 

Het tweede hoesje vind ik ook super gaaf. Het is een zwarte flip case van echt leer. De binnenkant is van een mooie kleur bruin. Hij sluit met een magneet sluiting alleen die is niet te zien doordat hij aan de zijkanten zit. Ook deze past mooi om de iPhone heen en doordat hij ook aan de voorkant beschermd heb je minder kans op krassen en barsten in je scherm.

 

DSC_0315

DSC_0316

DSC_0317

 

Het laatste hoesje vind ik het aller mooiste. De achterkant zit vol met glitters maar omdat daar weer een laagje overheen zit komen de glitters er niet vanaf wat natuurlijk erg fijn is. Ook hoe je het hoesje moet bevestigen is anders dan normaal. Je legt namelijk eerst de iPhone in de achterkant en klikt daarna pas de bumper eraan vast. Zo zit hij super stevig vast. Ook is de rand van de telefoon wat hoger als het scherm zo als hij op de voorkant valt, hij nog steeds op de hoes valt en niet op het glas. Helemaal perfect dus! Met dit hoesje ben ik erg blij en hij geeft ook nog eens goede bescherming!  

 

DSC_0318

PicMonkey Collage2 DSC_0322 DSC_0324   PicMonkey Collage3

 

De telefoonhoesjes komen van de site TelecomTelecom.nl. Een site waar je veel verschillende hoesjes kunt kopen voor verschillen soorten mobiele apparaten. Ook zijn er vele andere hoesjes voor de Apple iPhone 5S. Er zijn zelfs al vele hoesjes beschikbaar voor de nieuwe Apple iPhone 6! Neem dus zeker een kijkje.

PRODUCT INFORMATIE

Dolce Vita Backcover Glossy Apple iPhone 5/5S Red

Mobiparts Luxury Flip Case Apple iPhone 5/5S Classic Black

Case-Mate Apple iPhone 5/5S Glam Silver

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.telecomtelecom.nl

1 Reactie

  1. Floor
    7 januari 2015 / 14:49

    Ja leuk! Ik heb sinds de kerstvakantie een Iphone 5C, maar heb er nog geen hoesje omheen. Ga even kijken op de site 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *