Photo shoplog fall

1DSC_0698_

 

Hee,

Ik heb weer een paar nieuwe dingetjes gekocht, en vandaag ik laat ik je die zien! Lees meer…

Vorige week nam ik een bezoekje aan de primark. Naast sokken en leggings, kocht ik ook twee truien.

 

De eerste trui had ik al eerder zien hangen, en besloot dat ik hem deze keer kocht. Hij is licht beige van kleur en heeft een lace up aan de voorkant. De trui is lekker oversized en heerlijk warm!

DSC_0701_

DSC_0698_

 

De andere trui die ik kocht, is een grijze trui met een col. Ik vond deze er erg mooi uitzien, en echt niet iets voor de primark. Deze is iets langer en wat strakker bij de armen, wat ik erg mooi vind. Verder is ook deze heerlijk warm.

DSC_0719

DSC_0720

 

Vorige week lag de Fab X Hema collectie in de winkel, en ik had al een paar leuke items voorbij zien komen op Instagram. Ik koos uiteindelijk voor de sleutelhanger met het oog eraan. Naast het oog hangt een klein sterretje met daarop ‘fab’.

DSC_0706

DSC_0708

DSC_0711

 

Verder kreeg ik een portemonnee binnen van Paul’s Boutique. Deze past bij een van de tassen die ik van Paul’s Boutique heb. De portemonnee is grijs van buiten, en geel van binnen. Hij is van echt leer en lekker groot, zelf mijn mobiel past erin. Ideaal dus ook als een soort clutch! (De portemonnee koop je hier)

DSC_0713

DSC_0715

DSC_0716

 

Ook won ik schoenen van Try&Buy! Daar ben ik echt super blij mee. Ze zijn zwart met slangenprint, en hebben ieder twee gespjes. Ze zijn van echt leer. Verder heb ik deze soort schoenen nog niet vaak gezien, extra leuk dus! I am in lovee. (De schoenen koop je hier)

1DSC_0698_

 

Welk item uit deze shoplog vond jij het allerleukst?

Xxx Isabeau

5 Reacties

 1. 21 oktober 2015 / 13:18

  Wat een leuke spulletjes! Vooral die eerste trui van de primark vind ik geweldig! Moet snel maar een keertje langsgaan haha

 2. Lotte
  21 oktober 2015 / 16:24

  Hele leuke items! De schoenen en de portomonnee zijn mijn favoriet! Vooral omdat ze ook nog zo uniek zijn, aangezien weinig mensen ze hebben !

 3. 24 oktober 2015 / 17:50

  die schoenen zijn geweldig, super tof dat je die hebt gewonnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *