Photo diary Spain 2015

DSC_0420

 

Hehee,

Daar ben ik weer, terug van weg geweest! De afgelopen drie weken heb ik lekker in Spanje gezeten, aan de Costa Brava. Vandaag deel ik een aantal vakantie kiekje met je! Lees verder…

 

DSC_0064

DSC_0131

DSC_0132

DSC_0416

DSC_0518

DSC_0498

 

Ook heb ik op vakantie veel blogposts gemaakt, vooral veel outfit posts. De aankomende weken kun je die dus voorbij zien komen! Daarom ook niet veel outfit foto’s in dit artikel, die komen nog!

Vanaf nu zal er dus zoals gewoonlijk elke maandag, woensdag en zaterdag om 12.00 uur een blogpost online komen. Aankomende woensdag komt de eerste vakantie outfit online, die ik zelf erg leuk vind, dus vergeet dan zeker geen kijkje te nemen! Om up to date te blijven kun je me natuurlijk ook volgen op instagram: @isabeauvanmaastricht, waar ik een foto zal plaatsen zodra er een blogpost online komt!

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. Linda
    10 augustus 2015 / 16:55

    Leuk hoe jij dit doet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *