OUTFIT OF THE DAY | SCARF TOP

 

Wearing my scarf as a top! Lees verder…

 

 

Een paar jaar geleden kocht ik toen ik in Rome was een mooie sjaal, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moest. Voordat ik op vakantie ging kwam ik deze sjaal weer tegen in een la en het leek me leuk om deze te dragen als een top!

Een sjaal dragen als een top had ik al voorbij zien komen op Pinterest en ik vond het zó lek staan! Hier heb ik de sjaal door het midden gevouwen, en zo achter op mijn rug vast geknoopt. Zowel over mijn broekje als in mijn broekje vind ik de sjaal erg tof staan!

Ik combineer de sjaal met een beige broekje dat ik in de outlet sale van Dandro kocht in een oulet centra bij Parijs. Ik ben hier zo blij mee! Verder draag ik beige espadrilles, een rieten tasje, een hoed die ik in Kroatië kocht en verschillende gouden sieraden.

 

 

 

Wat vind jij van deze look? Let me know!

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shorts, SANDRO PARIS | Scarf, a little shop in Rome | Espadrilles, unknown | Hat, a little shop in Croatia | Bag, vintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *